Nejnovější recenze ze sekce Kojenecké láhve
- Že poznám že je moc teplá voda
- Dobrá savička
- Vše v pořádku.
Everyday Baby- dětská láhev je ze zdravotně nezávadného materiálu. I když je skleněná je lehká a nerozbitná. Poznám když je voda příliš tepla nad 40°C. Dobře vyditelná odměrka na vodu. Neobsahují BPA, BPF, BPS, ani ftaláty. Malé se dobře pije. Doporučuji.
- Tvar, odolnost, kontrola teploty
Lahvička je super, hlídá případnou nepozornost ohledně teploty mléka nebo čaje, je prakticky nerozbitná, v ruce se dobře drží, pogumovaný povrch neklouže, savicka má hodně podobny tvar bradavky prsu, takže je snadnější přechod od kojeni k podání výživy z lahvičky.
- Dobře se drží
- Lahvička je dost těžká
Lahvička je dostatečně pevná. Nerozbije se hned při prvním pádu. Syn to samozřejmě hned vyzkoušel, když mu vyklouzla z ruky.
Lahvička se dobře drží v ruce.
Tepelný senzor funguje opravdu skvěle. Je to pro mě novinka. A jsem z toho nadšená. Barva se jasně změní. Tudíž se nemůžete splést.
Jediné mínus je, že je lahvička dost těžká. Menší děti ji sami nemusí udržet.
- Tepelny senzor
- Vhodna do mikrovlne trouby
Lahvicku Everyday baby syn miluje. Lahvicka se mu dobre drzi diky silikonovemu potahu, v rucicce neklouze. Vyhovuje mu rovnez i tvar savicky, ktery napodobuje tvar bradavky. Jako uzitecny vnimam i tepelny senzor, kdy lahev zbela, kdyz je tekutina prilis horka. Lahvicka neobsahuje skodlive latky a i pri jejim upusteni na zem se nerozbije.
- Tvar
- Lahvička v rukách nekloiže
- Tepelný senzor kdy při velké teplote lahvička změní barvu
- Pokud miminku nevihovuje nácucka pasuje tam i od jiné značky nácucka
- Teplejší na držení v rukách když tam je nalité mličko
- Škoda že k flaštičce nejsou i uši na držení které jsou na obalu
- Nesedla nám nacucka
- Obtížne se na obale hledá pro jak stare díte lahvička je
Lahvička Evaryday Baby je vyrobena z kvalitního a pevného skla,neklouže v rukách miminka,při naplnění moc horkým mlékem změní barvu,nácucka pokud miminku nesedne tak jako nám tak do této flašky se dá koupit i jiná nácucka.
Těško sem hledala na obale od jakého měsíce je tahle lahvička.
K lahvičce by mohli byt i uši které jsou ukazane na obale protože lahvička pálí do rukou.
- Silikonová část s termo efektem
- Akorát do ruky dítěti
- Ideální velikost
Lahvička je velice dobře provedená. Nikdy jsem dceři nekoupila skleněnou láhev, bála jsem se že se rozbije. Dcera totiž občas lahvičku zahodí. Takže i v tomto směru je skvělá, už několikrát spadla na zem a nerozbila se. U této je vrstva silikonu a navíc s termo efektem, což je i takový pomocník, aby se dítě nespálilo. Lahvička je akorát do ruky i pro dítě které zvládne samo pít. Za mě doporučuji a určitě i dcera ,ta už jinou ani nechce.
- Tvar lahvičky
- Senzor teploty - změna barvy lahvičky
- Savička ve tvaru prsa
- Jednoduchost údržby, hrdlo není úzké pro složité čištění
Máme dvojčátka a chci jen kvalitní lahvičky. Snažím se nepoužívat moc plasty a tato lahvička mě svým skleněným provedením mile překvapila. Za mě velké plus tepelný senzor, protože nekojím a na výletech využívám mikrovlnné trouby pro ohřátí vody na umělé mléko a každá trouba má jiný výkon a ohřev... Takže barevná signalizace přehřáté vody je super nápad a zlepšovák pro maminky. Zároveň oceňuji i tvar savičky.
- Tepelný senzor
S lahvičkou everyday baby jsem moc spokojena. Nejen, že svým hezkým, moderním, elegantním vzhledem předčí veškeré jiné lahvičky, ale také oceňuji její odolnost vůči pádu(a že jich je). Je stále v původním stavu bez jediného škrábnutí. Také díky zaoblení padne hezky do ruky. Nejen její odolnost a vzhled mohu ocenit. Perfektní je tepelný senzor. Nemusím si tak několikrát denně cákat na ruku mléko či čaj. Mohu jen doporučit.
- Material
- Barva
- Senzor proti prehrati
- Antikolikovy systém
Lahvička Every Baby mě nadchla už kdyz jsem ji rozbalovala. Vahala jsem zda nebude sklo nebezpečné kvůli střetům a rozbití, ale po doteku jsme pochopila ze je naopak silikon moc příjemný a rozbory nehrozí. Neopak se mi líbí, ze pri ohřevu se do mléka nebudou uvolňovat nějaké plasty. Líbí se mi barevné provedení a změna barvy pri náznaku přehřátí. Díky uzávěrů je možnost lahvicku použit na skladování, což je další benefit.
Antikolikovy systém oceňuji jelikož moji synové měli s kolikama velké problémy. Do budoucna bych využila i větší láhev jelikož spotřeba je větší.
- Povrch láhve
- Design
- Váha láhve
- Chybí postranní ouška
Odolna lahvička s tepelným senzorem s rovnou savičkou z kvalitního materiálu srovnatelnou s komerčními značkami. Díky kvalitnímu materiálu a dobrému tvaru se lahvička dobře umývá. Ocení především maminky, které si nepotrpí na lahvičky s obrázky a dětskými motivy. Lahvička Everyday Baby má hezky jednoduchý design bez zbytecnych detailů. Za mě dobrá volba.
- Design
- Teplotní senzor
- Váha - je těžká
Lahvička je díky silikonovemu obalu odolná,takže se nebojím případného rozbití kdyby vypadla z ruky. Také jsem vdecna za teplotní senzor, který u nás ocení hlavně tatínek . Mě se pro zmenu líbí, ze synovi nevadí přechod z lahve ke kojení když je potřeba . Určitě bych ji rada doporučila dal :)
- Senzor
- Savička
- Jednoduchost
- Čistota
- Nico
Lahvička je vyrobena ze skvělého materiálu a dobře se drží. Je super, že už doma nemusíme zkoušet teplotu mlíčka, ale vidíme to rovnou podle změny barvy láhve. Tohle moc ocěnujeme s partnerem. Savička se rychle ujala, a tak je krmení jednodušší v těchto měsících. Doporučuji
- Silikonový potah
- Změna barvy
- Pro plně kojené dítě, ne úplně automatický přechod na lahvičku
Lahvičku jsem se svým miminkem velice ráda vyzkoušela, jelikož mě zaujali její benefity. Pokud je v lahvičce příliš teplá tekutina, opravdu změní svou barvu, což hodnotím kladně. Lahvička také slibovala usnadnění přechodu z kojení na lahev, jelikož savička napodobuje tvar prsu. Tam se nám to bohužel zatím nepovedlo. Syn má tři měsíce a je zatím plně kojený. S lahvičkou se ani po více jak týdnu nenaučil a pít z ní zatím stále neumí. Neberu to ale jako něco negativního. Je ještě malý, jediné co zná je kojení a nesnese ani dudlík. Určitě dáme lahvičce ještě šanci, myslím, že zrovna nám to bude trvat déle. Celkově ale hodnotím kladně. Krásné a kvalitní zpracování, hezký vzhled.
- velikost lahvičky
- sklo
- neklouže z ruky - silikonový potah
- termo senzor
- barva
- vhodná do mikrovlnné trouby
- lehká
- antikolikový ventilek
Dětská lahvička na mléko Everyday Baby je skleněná a je opatřena termo senzorem, díky němuž lahev zbělá při vysoké teplotě. Lahev je vhodná i na ohřívání v mikrovlnné troubě. Na skleněnou lahev je lehká. Je potažena silikonovou vrstvou, díky níž se lahev dobře drží a neklouže z ruky. Má krásnou barvu a je dostatečně veliká.
- Balení 20 ks + lžička
Doporučuji pro domácí výrobu příkrmů a uskladnění jídla pro dítě v lednici či mrazáku. Dá se přidělat na odsávačku Avent což oceňuji.
- Guma je kvalitni
- Nízká váha
- Antikolikovy systém
- Různé barvy
- Ml na lahvičce
- Oddělovač mezi obsahem a savkou
- v základní sestavě není více doplňku
Provedení lahvičky i savky je velice kvalitní. Prakticky celá nádobka je pogumovaná a pěkně padne do ruky dospělému i dítěti. Odměrka přímo na lahvičce usnadní práci při dávkování. Anti kolikový systém funguje na jedničku. Doporučuji pro živější děti i unavené rodiče.
- Dcera lahvičku dobře přijala
- Jejich anti-kolikový prvek krásně umožňuje plynulé pití, a pomáhá
- Lahvička vydrží, a dobře se čistí
- Není nejlevnější
Přestože není úplně levná (oproti jiným značkám), určitě se vyplatí. Samozřejmě je nutné počítat s tím, že pokud lahvičku hodně používáte a sterilizujete, časem lavička i dudlík "zmatní". Obrázek ale drží.
- Skvělá vychytávka,nezabere moc místa
- Materiál lahvičky
- Teplotní senzor
- Použití v mikrovlnce
- Těžší do ruky
Lahvička se mi líbí nejen vzhledem , ale i odolným materiálem ze které je vyrobena. Není z plastu,takže vydrží určitě déle než plastové lahvičky a také díky tomu neobsahuje žádné škodlivé látky a dá se koupit v krásných třech barvách a dvouch velikostech.
- vzhled
- praktičnost
- víčko skvěle drží
- je těžší, ale to jen díky skla
Láhev nás překvapila svým moderním vzhledem. Tepelný senzor funguje stylem, že láhev při vysoké teplotě změní barvu v průhlednou, takže jednoduše máme na očích stav teploty. V rukou neklouže díky silikonu, který chrání sklo. Co se týče odolnosti, tak super, protože se nám omylem převrhla z konferenčního stolku na podlahu a přesto to přežila.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »