Nejnovější recenze ze sekce Kojenecké láhve
Úžasná lahvička, dudlík měkký ale nepříliš. Objednám ještě jednu.
- Dobře se dítěti drží
- Antikolikový ventilek
- Silikonový uzávěr
- Neobsahuje BPA, PVC a ftaláty
- Vhodná do mikrovlnné trouby
- Sterilizace pouze před prvním použitím
- Senzor teploty
- Vyšší pořizovací cena
- Váha lahvičky
- Nelze mýt v myčce
Kojenecká designová lahvička Everyday Baby s praktickým termo senzorem je užasný pomocník pro začínající maminky. Lahev zbělá, když je teplota vyšší nad 40°C a tím má maminka kontrolu nad správnou teplotou tekutiny. Lahev musí být sterilizována pouze před prvním použitím a velmi dobře se vymývá. Nevýhodou je, že se nesmí mýt v myčce, ovšem je vhodná do mikrovlnné trouby. Praktický je silikonový uzávěr, který promění lahvičku ve skladovací nádobu a nehrozí vylití jejího obsahu. Lahvička je celkem těžká, syn je zvyklý na plastové a s udržením lahvičky měl bohužel problém. Syn lahvičku odhodil z malé výšky na podlahu a nerozbila se. Velké plus lahvičky je i rozšířené příslušenství jako držáček a sada brček.
- Teplotní senzor
- Savička napodobující tvar bradavky
- Je vhodná do mikrovlnné trouby
- Pogumovaná lahvička
Lahvičku Everyday Baby na mléko bych doporučila všem rodičům i příbuzným. Díky teplotnímu senzoru je velice snadné rozpoznat, zda je mléko příliš horké nebo akorát. Díky pogumovanému poruchu lahvička z ruky dítěte neklouže a nemusíme tak mít obavy, že by vypadla. Díky savičce připomínající bradavku pije miminko z láhve rádo. Lahvička má i skvělé složení a velice bych ji doporučila.
- Odolnost
- Tepelný senzor
S lahvičkou jsem velice spokojená. Hned od prvního momentu jsem si oblíbila tepelný senzor. Je to veliká pomoc při rychlém podávání mlíčka. Lahvička je kvalitní, odolná a nádherná barva. Doporučuji určitě vyzkoušet. Měli jsme ich hodně a za mně tahle je prostě nejlepší.
- Fungujici senzor který reaguje okamžitě na teploty 40+
- Dobra udrzitelnost
- Žádné bolení bříška
- Vse bylo v pořádku nemám co bych vytkla
Vzhledem k dobře pověsti značky sme testovali lahvičku. Byla jsem s ní velmi spokojená. Po pití malého vůbec nebolelo bříško a hezky z ní pil. Pogumovaná lahvička zaručí že neklouže a krásné se drží.Jakmile lahvička zbělá hned víte že mléko je příliš teplé a můžete tedy klidně dát pod studenou vodu aby se trochu vychladla a ta při správné teplotě opět ztmavne. Určitě doporučuji ?
- Vzhled
- Hmotnost
- Funkčnost
- Odolnost lahvičky
- Teplý senzor, žádné popálení
Krásná lahvičky, vhodná i jako dárek, je tam tepelný senzor, takže mléko není studené a nemusite hlídat teplotu jako o plastové obyčejný lahvicky. Je velmi odolná, pevná a kvalitní a bezpečná. Určitě bych doporučila všem maminkam, nebudou litovat. I jako dárek
- Zdravotní nezávadnost skla
- Tepelný zabarvovací senzor
- Příjemný materiál
- Lehkost
- Dlouhá životnost lahvičky díky silikonu i sklu
- Krásná barevná provedení
- Hodně drahé doplňkové díly
Tatínci, kteří vyvinuli tuto lahvičku mysleli opravdu na vše! Lahvička je vysoce odolná díky zatavenému silikonu do skla, je lehučká, příjemná, dobře se drží a ekologická! Dítě může mít jednu lahvičku od narození až než se naučí pít normálně ze skleničky. Savičky jsou vyměnitelné a to i za brčka, lze doplnit i držák, zato jsou tyto díly dosti drahé - nepoměrově oproti lahvičce. Naše malá si lahvičku ale zamilovala! Dobře se jí z ní pije, ale zatím se ještě bojím toho jejího házení na zem i když je lahvička dost betelná a kvalitní.
- povrch příjemný na dotek
- skleněná lahvička bez BPA, PVC a ftalátů
- funkční teplotní senzor
- antikolikový ventil
- nesmí do myčky nádobí
Kojenecká láhev splnila má očekávání na 100%. Po nalití tekutiny (umělé mléko, čaj, kojenecká voda) která byla teplejší než doporučených 40 stupňů celsia opravdu zbělala tak, jak uvádí výrobce. Materiál lahvičky je na omak velmi příjemný, je vyrobena z bytelného skla bez obsahu BPA, PVC a ftalátů. Savička je opatřena antikolikovým ventilem a je vyrobena z lékařského silikonu. Tato lahvička s teplotním senzorem je skvělým pomocníkem nejen pro rodiče začátečníky.
- Ukazatel teploty
Kojenecká lahvička Everyday Baby je skvělá vychytávka. Rozhodně se nemůže stát, že by novopečená maminka spálila miminko. Při příliš teplé tekutině se lahvička zbarví do světlé barvy a dokud tekutina nezchladne, tak lahvička nemá tmavou barvu, která indikuje bezpečnou teplotu.
- Design
- Tepelny senzor
- Dobry tvar savicky
- Sklenena, takze trochu tezsi
Lahvicka hezky reaguje na teplotu mleka, cela zbela. Pri chladnuti zase pomalu tmavne. Pri kombinaci kojeni/krmeni z lahvicky je dulezite, aby savicka mela dobry tvar, coz tato lahvicka splnuje. Silikon je prijemny do ruky a neklouze. Vzhledove je lahvicka moc hezka, design se opravdu povedl, vypada luxusne.
- Tepelný senzor
- Zátka aby nevyteklo mléko či čaj
- Barvy ?
- Odolnost
- Kvalita
- Váha ale s tím se musí počítat
Jedním slovem spokojenost. Za tu cenu, super kvalita. Sklo je super v tom že tam nejsou žádné škodlivé látky a nenačuchne to jako plast. Obrovská výhoda, tepelný senzor. Udělám čaj či mléko a vím že to nepřesáhlo 40% pokud to nezbělá. Oceňuji pogumování skla. Nejenže mi neklouže z ruky při krmení ale i je odolnější vůči nárazům.... Máme vyzkoušeno ?? Sice těžší ale u skleněných lahviček se to jinak nedá.
- Výborný tvar savičky
- Víčko se nedá úplně nacvaknout takže lehce padá
Lahvičku Everyday Baby mohu opravdu doporučit. Tepelný senzor je opravdu přesný zkoušela jsem to i s teploměrem a opravdu to sedí, musím vynachválit to že lahvička je potažená silikonem tudíž se nemusím bát že by se mohla stát jakákoliv nehoda. Výborná je také savička, podobá se velice tvaru bradavky takže ji přijme většina dětí. Dále jsem spokojená s designem, lahvička má krásný tvar a na výběr z krásných barev a hlavně je cenově přijatelná, jsem opravdu spokojená.
- Vzhled
- Zpracování
- Materiály
- Menší velikost
- Savička
Lahvička je kvalitní, dobré materiály. Vzhledově moc pěkná. Oceňuji snadnou údržbu - potřeba sterilizovat pouze před prvním použitím, pak stačí pouze vyplachovat. Sklo je potažené silikonem. Mění barvy při použití teplejší vody, dobré zejména když krmí miminko někdo jiný, má jistotu, že miminko neopaří. Savička má specifický tvar.
- Barva
- Betelná
- Těžší do ruky
Moc hezká, originální lahvička. Oceňuji kvalitu provedení, výrobek se jeví být opravdu kvalitní. Funguje i tepelný senzor, nicméně na kolik je citlivý těžko odhadnout, každopádně, když je mléko teplejší, tak opravdu mění barvu.
Velké plus je materiál - velmi dobře se umývá a nemá tendenci pohlcovat pach a barvu jako plastové lahve.
- Tepelný senzor ??
- Tekutina v lahvičce si dlouho udrží teplotu
- Silikonová neklouzavá úprava
- Antikolikový dudlík
- Vyšší váha lahvičky
- Průměrný vzhled
Lahvička Everyday Baby vyniká tepelným senzorem, který se projevuje tak, že tělo lahve, kde je tekutina nad 40°C, zprůhlední. Funguje to naprosto skvěle a tato vlastnost tak zajistí vnitřní klid matky, že neopaří ústa svého miminka. Ssma mám právě problém s odhadováním teplot a tepelný senzor je pro mě skvělým pomocníkem.
Též oceňuji dlouhou dobu po kterou zůstane tekutina v lahvičce na přibližně stejné teplotě.
Kladně hodnotím i silikonovou úpravu, která zamezuje proklouznutí mezi prsty. Je příjemná na dotek a dítě ji dokáže hezky uchopit.
Jediná dvě negativa pro mě jsou vyšší váha lahvičky a průměrný vzhled.
- Zmena farby
- Sklo
- Neklouže
- Tvrdá savička
Ľahká a dobre uchopiteľná lahvička, akurát do malých detských ručičiek, pri vysokej teplote vody lahvička zmení farbu, čo je výborný signál, že vodu treba schladiť alebo počkať s prípravou, savička by mohla byť o trošku měkčí, dcére zo začiatku "nechutila".
- Antikoliková savička
- Vzhled lahvičky
- Silikonový potah
- Tvar lahvičky
Lahvička every day baby je naprosto skvělá! Design lahvičky, silikonové bezpečnostní potažení a tepelný senzor jsme si doma zamilovali!? silikon se krásně drží v ruce, lahvička díky němu nepálí a ještě tepelný senzor maminky ujistí v teplotě mlíčka. U jiných lahviček se mi občas stane, že si ruku při kontrole teploty spálím a poté už nejsem 100% schopna zhodnotit, zda je mléko akorát teplé a není příliš horké. S modře zabarvenou lahvičkou jsem si jistá, že syna neopařím a to je pro mě velmi důležité. Nehledně na antikolikovou savičku, díky které už tolik nebolí bříško, protože se do něj nedostane tolik vzduchu. Lahvičku jsem objednala ještě jednu. Jedna nám doma nestačí??
- Design
- Barva
- Údržba
Lahvička má krásný design. Je pogumovaná a odolná. Bála jsem se rozbití, ale zvládla s přehledem i pár pádu - syn ji nešetřil. Díky tepelnému senzoru poznám, že tekutina v lahvičce není moc horká. Lahev je opravdu lehká na to že je skleněná a dobře se drží. Dobře se myje a nikde nezůstávají zbytky mléka. Jsem opravdu spokojená a mám v plánu pořizovat větší.
- Odolný materiál lahvičky
- Kompatibilita náhradních saviček
- Tepelný senzor pro nezkušené rodiče
- Snadno se umývá
- Celková kvalita produktu
- Skvělý tvar lahvičky také do ručičky miminka
- Malý výběr barevných provedení
- Pomalý nástup změny barvy tepelného senzoru
Lahvička je bezpochyby kvalitním produktem. Snadno se čistí, nezanechává šmouhy. Má nadčasový design, ovšem malý výběr barevných variant. Tepelný senzor měnící barvu lahvičky je skvělým pomocníkem především pro méně zkušené rodiče, nicméně je nutné pečlivě sledovat lahvičku v čase, protože nástup změny barvy není okamžitý. Úžasná je kompatibilita s pokračovací savičku od stejného výrobce, takže lze lahvičku využívat delší dobu a stejně tak je vhodná do malé ručičky dítka, které ji (později) samo dobře uchopí. Za mě se jedná o vhodný produkt pro miminko.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »